Welkom in Frezenberg

BESPAAR 220€ ENERGIE PER MAAND*
Ontdek de parkwoningen
Ontdek de woningen
Frezenberg is een nieuw en toekomstgericht woonproject omgeven door al het mooie Heuvelland. Dit wordt je échte thuis omgeven door groen. Frezenberg ligt op een toplocatie in Ieper en is bovendien energieneutraal. Je huis zal geen fossiele brandstoffen verbruiken, maar enkel hernieuwbare energie.
 

Vlak bij het historische centrum van Ieper

Vanuit Frezenberg sta je in een oogwenk in het historische centrum van Ieper. Met de fiets bereik je het station in 6 minuten en de Grote Markt in 8 minuten.
 
In Ieper vind je een rijk aanbod aan cultuur, ontspanning, horeca en winkels. En natuurlijk kan je niet ontsnappen ontsnappen aan het rijke oorlogsverleden dankzij de vele bezienswaardigheden.
 
Frezenberg ligt niet enkel op fietsafstand van het gezinsvriendelijke Ieper, maar ook in de wijde natuur van het mooie Heuvelland. Slechts enkele kilometers scheiden je nieuwe thuis van enkele bekende heuvels zoals de Kemmelberg, Rodeberg, Monteberg of Zwarteberg.
 
Dankzij de nabijheid van de A19 en ruime mogelijkheden aan openbaar vervoer, geniet je van een vlotte verbinding met omliggende steden.
Wonen in een groene parkomgeving
Natuur en beleving vormen een belangrijke ecologische hendel waaraan de woonsite zich vasthecht. Het prachtige park staat centraal en creëert zo een rustgevende en harmonieuze omgeving. 

Energieneutraal wonen

Frezenberg is geen klassieke verkaveling, maar een totaal nieuw woonconcept. Je huis in Frezenberg is meer dan klaar voor de toekomst, door onze focus op zowel ecologie en duurzaamheid, voor privacy als comfort.
 
Er wordt maximaal ingezet op hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen, warmtepompen, thuisbatterij,…
 
Je woning wordt dus zowel gezellig, comfortabel als energieneutraal. Als kers op de taart woon je ook nog eens in een rustig, groen kader.
Bij Frezenberg zetten we volop in op gezellig en comfortabel wonen, energieneutraal én dat in een groen kader.
 
Door de aanwezigheid van de hernieuwbare energiebronnen kan je ca 220€ energie per maand besparen. Bekijk de video hiernaast.
* bij een normaal verbruik
Kies je een klassieke woning of een parkwoning?
Kies je voor een parkwoning, dan geniet je van een woning met 2 of 3 slaapkamers op het gelijkvloers of op de eerste verdieping.  De gelijkvloerse parkwoningen hebben een tuin en inpandige carport. De parkwoningen op de 1ste verdieping hebben een heel ruim terras. Voor deze parkwoningen is ook een carport voorzien. De tuinen en terrassen hebben een optimale oriëntatie in functie van de zon en de privacy
Gaat je voorkeur uit naar een klassiek huis? Dan geniet je van een carport of inpandige garage. Je krijgt de keuze tussen halfopen of gesloten woningen, maar ieder huis telt sowieso 4 slaapkamers.
 
Of je nu voor een parkwoning of een klassieke woning kiest, sowieso richt je de woningen nog volledig naar eigen smaak in.
Ontdek de parkwoningen
Ontdek de woningen

Interesse in Frezenberg?

Er zijn nog enkele topwoningen beschikbaar. Wij bezorgen je graag een brochure en wat meer informatie.
Neem contact via het formulier of contacteer Mieke rechtstreeks:

Mieke Borret
0488 24 37 65
mieke@driemo.be